вівторок, 26 січня 2010 р.

ПлІТКА - як це було


Вже минуло трохи часу відтоді, як закінчилася вже 3 в історії куреня "ПлІТКА".
Тож ми вирішили трішки про неї нагадати й підбити деякі підсумки:
Отож, цього року нам завадив карантин спричинений сумнозвісним H1N1. Саме тому акцію довелося добряче перенести.

І все ж вона відбулася.
Цього року ми трішки змінили формат - замість традиційної командної Що? Де? Коли? Учасники боролися індивідуально. Ідею ми запозичили у шоу "Найрозумніший", який у нашій мові звучить, як "пластовий свояк".
На екрані відображалися категорії й питання, що мали різну складність і вартість за балами. Фіналісти мали дещо складніші завдання і мали за 20 секунд запам’ятати комірки зі своїми запитаннями. Які були на пластову тематику.
Потім був дещо скорочений театральний-конкурс. Команда зі Самбора вразила усіх своєю "блискавичністю" і вмінням знаходити вихід з різних ситуацій, Новий розділ - просто збив з ніг любов'ю до свого міста і таки заразив нею решту учасників. Якоюсь його частиною, дівчата з Городка проспівалу нам правду про свого станичного та їхній братній курінь, а Дрогобич лише за 5 хвилин зумів відобразити непрості відносини між чарівною дівчиною і її залицяльниками, вони й стали переможцями.

Так. Як майже усі учасники мали чудові костюми, то ми й виділили їх на такому ж конкурі, переміг костюм Чарлі Чапліна і його володар, Андрій Федоричак (Трускавець) і дівчинка-гіпі Марічка Мацур (Добич).
у вечері ми запалили свічку пам'яті за тими, хто загинув від голодної смерті 33 року.

тиша дзвеніла, так, що лускали барабанні перетинки, а галасливо-веселу вечірку замінив вечір повстанської пісні. Він на диво пасував. І може усі були у строкатих костюмах і трішки не вписувалися за виглядом. Проте, очі говорили набагато більше за одяг.
Сподіваємося, що наступного року на ПлІТКУ завітає трохи більше людей. Повірте, воно того вартує.









Читати далі...


Немає коментарів:

Дописати коментар