вівторок, 25 серпня 2009 р.

Запрошуємо !!!


Ви вже забули про Елвіса, Одрі,Бітлів і наших Гадюкіних з сестричкою Вікою, Супер Вуйків та усю rock'n'roll'ьну й гіпанську(хіпівську) культуру (тут годиться навіть "Вася Clab")? А сукеночки в горошок, маленькі капелюшки, строкаті сорочки й чудернацькі краватки вже не в моді? Переконайтесь, що це не так!

Станиця Трускавець запрошує на ПлІТКУ - 2009 "Old style:Retro". Постійних учасників очікує несподіванка - театральний конкурс замінюється пісенним: пісня соло, власна пісня, виступ куренем, а найкраще - мюзикл - усе на ваш вибір! Тільки все будь ласка з рок-енд-ролом, інтелектуальним роком чи мотивами гіпі.
А також інтелектуальний змаг «Не format».
Не забудьте надіслати світлини форматом 21 * 15 (5 фотографій). ОБОВ’ЯЗКОВО привозьте зі собою вашу комп’ютерну презентацію.

І пам’ятайте ВСЕ у стилі retro!!! Елвіс, Одрі Хепберн та Мерлін Монро, гади, вуйки і бітли запрошують вас на retro-party. Дрес-код обов’язковий!!! З нетерпінням чекаємо на Вас 3-4 жовтня у чарівному місті, перлині Прикарпаття, Трускавці :).

Отож, якщо Ви надумались приєднатись до нашої подорожі у стилях і часі, тоді надсилайте Ваші зголошення (до 22 вересня) і світлини (до 30 вересня) на адресу:
м. Трускавець, вул. Дрогобицька 14/55 обл. Львівська, 82220
з приміткою п.з. «ПлІТКА»

зголошення можна надіслати на скриньки:
[email protected]
[email protected]

3 коментарі:

  1. А дати проведення де

    ВідповістиВидалити
  2. 3-4 жовтня.
    Це зрештою написано у новині.

    ВідповістиВидалити
  3. Add a minimal interference of zero.25 mm between the crush rib and the fitted half. Because of the small floor contact with the mold, crush ribs could be designed utilizing a|with no} draft angle. Crush Ribs are small protruding high precision machining options that deform to create friction when completely different components are pushed collectively, securing their possition.

    ВідповістиВидалити