понеділок, 27 квітня 2009 р.

Цікаво !!!!

Львівська округа Пласту – НСОУ та 29 курінь УСП-УПС «Сіроманці» запрошують до участі в окружному виховно-вишкільному таборі «Вовча Школа – 2009» який буде проходити з 7 по 17 липня у Східних Бескидах.
читати далі

цей текст ховаєм під кат
«Вовча Школа» – це

  • пластовий вишкіл для юнацтва,
  • неповторні звичаї і традиції,
  • романтика життя серед природи



Якщо Тобі 15-17 років, то маєш чудову нагоду випробувати і розвинути свої духовні, фізичні та провідницькі якості, а також відчути справжнє середовище пластового побратимства.

На «ВШ» вишколюють добрих провідників юнацьких куренів, створюють повноцінні умови для виконання низки вимог ІІ Проби УПЮ, а також дають можливість відчути смак спеціалізаційного пластування. Таборування відбувається з обов’язковими заняттями зі скелелазіння, а також з чималою кількістю творчих ділянок. Окрім того, Ти зможеш оволодіти азами журналістики (з можливістю здобуття відповідної вмілості).

На «Вовчій Школі» кожен учасник отримує змогу краще пізнати природу рідних Карпат на прикладі життя вовчих зграй. Здобуваючи таборові ступені Вовченяти, Гостровуха, Куцохвостого та Вовка кожен учасник «ВШ» вчиться бути по-справжньому вірним приятелем. А розмаїття неповторних ватр, інтелектуальних, творчих та спортових змагів дозволять відчути незабутній смак пластового таборування.

Вимоги до участі у таборі та термін зголошення:

  • для учасників (ступінь пластуна-учасника/ці, вік 15-16 років) – до 1 червня;
  • для членів підстаршини (ступінь пластуна-розвідувача/ки, вік 17 років) – до 20 травня.

Зголошення можна завантажити тут.

Зголошення надсилати на адресу коменданта: а/с 152, м. Самбір Львівської обл., 81400, пл. сен. Юрій Леськів, СМ. Контактні телефони: (03236) 6-00-70; моб. тел 8-067-9217012.

Е-пошта:
[email protected]

Немає коментарів:

Дописати коментар