вівторок, 28 квітня 2009 р.

крайові табори 2009 року

Кройові табори уже на симпатичних носиках наших красунь-пластунок. оберіть який вам до душі читати далі

цей текст ховаєм під кат
КРАЙОВИЙ ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР (КВТ)
до III пластової проби “Скобиного лету”
Крайова Булава УПЮ запрошує до участі у таборі кандидатів на здобуття ступеня пластуна скоба/пластунки вірлиці. Табір проходитиме в урочищі Остодір, поблизу табору-музею Сокіл, с. Гриньків, Рожнятівського р-ну, Івано-Франківської області 8-18 серпня 2009 року.
Табір є завершальним етапом III юнацької пластової проби Уладу пластунів юнаків та юначок і кваліфікаційним для її зарахування. Перевірка набутих знань відбувається у формі ігор, теренових змагів, мандрівок та інших пластових занять. Важливою складовою перевірки є оцінка виконуваних пластових обов’язків, пластової постави, дотримання пластового закону та рівень пластового світогляду учасників табору. Ключовими елементами цього табору є самостійне планування та проведення юнаками та юначками занять (ігор, теренових змагів), а також деякі елементи юнацького самоврядування, які виступають основою виховання майбутніх провідників, лідерів. Програма табору поділена на частини: Інструкторська ділянка — подання теоретичних та практичних знань; Мандрівна ділянка; Програми на самозарадність; Програми практичного пластування.
Крім загального зголошення вам потрібно долучити наступну інформацію: дата початку здачі ІІІ проби; дата завершення здачі ІІІ проби; перерахувати виконані проекти до ІІІ проби (дата зголошення проекту, назва проекту, дата завершення проекту); перелік вмілостей, які б ви хотіли здати на таборі.
Контактна особа: ст.пл. Андрій Ребрик, ЦМ, 8-097-973-37-80, [email protected]

Отож, Оля і Марта - вперед до перемог... готуйтеся

КРАЙОВИЙ МОРСЬКИЙ ТАБІР (КМТ)

Крайова Булава УПЮ запрошує до участі у таборі юнаків та юначок рівня ІІ-ІІІ пластової проби, віком від 14 років.
Дата проведення цьогорічного Крайового Морського Табору з 8-18 серпня 2009 року. Табір відбуватиметься на Чорному морі поблизу м. Севастополь (якщо буде забезпечено фінансування. В іншому випадку буде змінене місце проведення).
Метою та завданням табору є оздоровлення старшого юнацтва, ознайомлення з різноманітними видами плавзасобів, навчання керувати ними. В програмі табору – плавання, водне рятівництво, віндсерфінг, вітрильництво, підводне плавання, веслування, виживання на воді, історія мореплавства, будова кораблів і багато іншого.
Вимоги до учасників: вік від 15 років, пластун-учасник, добра пластова постава.
Контактна особа: Ст.пл.скоб Іван Сороківський,80979035289,[email protected]

Думаю Маринка і Марта Бігуняк чудово відпочинуть на водичці за бажанням

КРАЙОВИЙ СПОРТИВНО-ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР УПЮ (СВТ)

“Калиновий оберіг”
Крайова Булава УПЮ запрошує до участі у крайовому СВТ “Калиновий оберіг-2009” юнаків та юначок рівня ІІ-ІІІ пластової проби, віком від 14 років. Табір проходитиме 8-18 серпня 2009 року (18-22 серпня 2009 року участь в Джемборі), поблизу водоспаду Гуркало біля с. Корчин Сколівського р-ну Львівської обл.
Філософія СВТ “Калиновий оберіг” ґрунтується на ідеї, що справжнє пластове середовище може бути створене тільки там, де пластові ідеали поєднуються з плеканням сили тіла та духом пластового побратимства. Якщо спорт для вас це нудно і тяжко, ви вважаєте що все знаєте і всього досягли – цей табір не для вас. СВТ “Калиновий оберіг” орієнтований на амбітних юнаків та юначок, які звикли ставити перед собою високі цілі, вести активний та здоровий спосіб життя, з усмішкою сприймати виклики і впевнено крокувати вперед. Завданням СВТ “Калиновий оберіг” є використання спорту як засобу для виховання лідерів у житті.
СВТ “Калиновий оберіг” надасть учасникам основні знання з футболу, волейболу, фрізьбі, гандболу, американського футболу, настільного тенісу, софтболу, бадмінтону, легкої атлетики та інших видів спорту. Кваліфіковані інструктори допоможуть учасникам розвивати вже набуті спортивні навики та здібності. Першуни СВТ отримають посвідку, що підтверджуватиме їхню кваліфікованість як інструкторів спортивних ділянок на пластових таборах та змагах.
Запрошуємо вас провести 10 днів у дусі змагальності та братерства, позитиву від легкого болю в м’язах, чудового настрою та краси мальовничих Карпатських гір.
Вимоги до учасників: ступінь учасника, добра пластова постава, відсутність медичних протипоказань для активного заняття спортом та таборування в наметовому таборі, виконання наступних спортивних нормативів:
для хлопців – відтискання від підлоги: >20 разів, підтягування на перекладені: >6 разів;
для дівчат – прес: >30 разів/60сек.; біг 60м – 10,00сек.
Контактна особа: ст. пл. Роман Чернишов, ЧК, 8-050-3702026, [email protected]

думаю цей табір й надалі цікавить Катрю, яка минулого року його пропустила, Оріянка, може й ти доєдаєшся?
Хлопчики старшенькі - почитайте, поцікавтеся

КРАЙОВИЙ МИСТЕЦЬКО-ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР
“Метаморфози”
Крайовий Мистецько-Вишкільний Табір “Метаморфози” – це захоплююча мандрівка у світ мистецтва. Табір відбудеться з 8-18 серпня 2009 року на Закарпатті, в Рахівському р-ні.
Метою табору є створити сприятливі умови для творчої самореалізації особистості, дати можливість випробувати себе в різних видах мистецтва, розширити знання у сфері музики, театру, живопису та інше; як рівно ж, нав`язання тісних контактів з різними регіонами України, обмін творчим досвідом, здобутками, пропаганда української культури, загальнолюдських, національних, духовних та моральних цінностей.
Абсольвенти попередніх КМВТ “Метаморфози” можуть зголоситись на другий рівень вишколу, виконуючи обов`язки помічників інструкторів ділянок (по зацікавленню).
Кількість учасників табору є чисельно обмежена і перевагу при зарахуванні на вишкіл матимуть вчасно зголошені кандидати, які подадуть цікаві есе на задану тему.
Вимоги до учасників: пластуни/-ки (розвідувачі/-чки, скоби/вірлиці, старші пластуни/ки прихильники/ці та дійсні члени Пласту) віком 15-22 роки.
Контактна особа: ст.пл.вірл. Гавриш З. (L), 8 097 964 34 59 [email protected]

ну, Ктруська, то точно твоє, якщо звісно не обереш чогось іншого (СВТ чи КМТ, наприклад) ну і звісно мистецькі ви мої


КРАЙОВИЙ ЛЕТУНСЬКИЙ ТАБІР
“Чота Крилатих”
Крайовий летунський табір відбуватиметься на пластовій оселі “Чота Крилатих” в с. Луквиця, Богородчанського р-ну, Івано-Франківської обл. 8-18 серпня 2009 року.
До участі запрошуються юнаків та юначок, зацікавлених летунським пластуванням.
В програму навчання входить до 50 годин льотних навчань: аеродинаміка, теорія польоту, парашутизм, практичні заняття на парапланах та дельтапланах, показові польоти спортсменів-інструкторів.
Вимоги до учасників: мати щонайменше ступінь учасника та вік мінімально 15 років.
Контактна особа: ст. пл. скоб Микола Яриновський, ЧоК, 80978512195, [email protected]

КРАЙОВИЙ МАНДРІВНИЙ ТАБІР
“Говерля”
Крайовий мандрівний табір „Говерля” проводиться 8-18 серпня 2009р. Загальна протяжність маршруту складає понад 130 км. Район походу – Північно-Західне Закарпаття.
Мета табору: популяризація спортивного туризму (мандрівництва) в Пласті шляхом підготовки кваліфікованих інструкторів і провідників груп, відповідно до державних вимог встановлених Федерацією спортивного туризму України.
Легенда табору: базується на історії карпатської Групи УПА «Говерля», що вела бойові дії на території Закарпатської та Івано-Франківських областей.
Учасники після проходження табору можуть отримати: посвідку про прослуховування базового семінару по мандрівництву, про участь в поході 1 категорії складності з пішого мандрівництва і здобуття 3 туристичного розряду.
Вимоги до учасників: пластуни/-нки віком від 15 років до 22 років з щонайменшим ступенем учасника/ці.
Контактна особа: ст. пл. вірл. Наталя Карабин, Бурх, 8 096 606 14 06, [email protected]

Крайовий Апробаційний кінно-спортивний табір
„Герць ”
Апробаційний кінно-спортивний табір „Герць” відбудеться 8 – 18 серпня 2009 року в Драбівському районі Черкаської області.
Мета табору: кінний, фізично-спортивний, духовно-моральний вишкіл юнацтва в рамках козацьких традицій і виховної програми ІІ проби УПЮ.
Завданням табору: популяризація кінного пластування, шляхом базового вивчення верхової їзди на конях; плекання козацьких традицій, шляхом фізичного і спортивного загартування юнацтва, удосконалення навичок життя в природі, вмілостей „практичного пластування” та духовного розвитку особистості шляхом духовно-моральне та історичне виховання юнацтва через ознайомлення з героїчними традиціями, історією і пам’ятками українського козацтва, козацького краю тощо.
Вимоги до учасників: пластуни/-нки віком від 14 років, зі ступенем учасника/ці щонайменше.
Контактна особа: ст. пл. Леся Анусіна, Ті, 8 067 327 80 73, [email protected]

Крайовий апробаційний туристично-вишкільний табір
„Побурлакуємо світами”
Крайовий апробаційний Туристично-Вишкільний Табір «Побурлакуємо світами…» відбуватиметься 8-18 серпня 2009 (18-22 серпня 2009 року участь в Джемборі) в 2 етапи: 1.Альпіністичний 2. Водний
Маршрут табору: з Львова приїзд автобусом до Бубнища на Скелі Довбуша, де проходить скельний вишкіл та мандрівка в с.Розгірче на скелі «Монастир». Наступний водний етап м. Галич - с. Монастирок - автобус до Львова на Джемборі.
Легенда табору: “Скарби опришків”
Мета табору спрямована на те, щоб учасники мали змогу окрім активного відпочинку, ще й отримати навички з картографії, пішого мандрівництва, провідників туристів, скелелазіння і техніки веслування та правильного сплаву по річках, а саме – Дністром. загальна альпіністична підготовка шляхом вишколу на скельних ділянках маршруту. В підсумку всесторонній фізичний та інтелектуальний розвиток української пластової молоді.
Актуальним є популяризація відпочинку у наших краях. На таборі такого напрямку буде ряд гутірок на цю тему, що є дуже актуальними на наш час, бо здобуті юнацтвом навички зможуть бути використані ними в майбутньому при організації і проведенні змістовного, активного відпочинку.
Вимоги до учасників: Учасниками табору можуть бути пластуни/нки віком від 14 років з щонайменшим ступенем учасника/ці.
Контактна особа: ст.пл.скоб Станіслав Провальний, ВБ 8(097)653 72 09, [email protected]

Крайовий Апробаційний мандрівний велосипедний табір
„РЕВОР”
Крайовий апробаційний мандрівний велосипедний табір «РЕВОР» буде відбуватися 8 – 18 серпня 2009 року (18-22 серпня 2009 року передбачається участь в Джемборі з нагоди 20-ти ліття відновлення Пласту в Україні), маршрут буде пролягати замками Тернопільщини.
Під час Крайового апробаційно мандрівного велосипедного табору «РЕВОР» ти зможеш ознайомитись з пам'ятками архітектури і помилуватись неперевершеними краєвидами Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. За час табору ти відвідаєш Микулинецький, Теребовлянський, Чортківський, Бучацький, Язловецький, Червоноргородський, Хотинський та Камянець-Подільський замки, відвідаєш печери Млинки, Кришталева та Вертеба, зможеш освіжитися на Русилівських водоспадах, в найбільшому рівнинному водоспаді України Джурин, познайомитися зі страусами на страусиній фермі Торського та відчути магію скельного монастиря в Монастирку... і це тільки частина того, що ти побачиш....Після проходження табору тобі зарахують 1-у велосипедну категорію складності та 3-й розряд з велотуризму, також зможеш здати нову вмілість «Веломандрівництво» на другу пробу.
Вимоги до учасників: пластуни/-нки віком від 14 до 22 років, зі ступенем учасника/ці щонайменше.
Контактна особа: ст. пл. скоб Назар Зелінка 8 050 377 84 48, [email protected]

Крайовий Апробаційний Мандрівний Морський Табір
“Друга стихія”
Апробаційний Мандрівний Морський Табір “Друга стихія-3” буде проходити 8 - 19 липня 2009 р. на р. Дністер по маршруту м. Галич – м. Заліщики (маршрут може бути уточнений).
Мета табору: популяризація водних мандрівок р.Дністер, започаткованих у 20-их роках 19 ст. Ознайомлення з місцем проведення першого морського табору поблизу с. Монастирок, Городенківський р-н., Ів.-Франківської обл. Екологічне, спортивне та водне виховання пластового юнацтва.
Після відбуття табору учасники зможуть отримати довідки про проходження походу 1 к.с. з водного туризму.
Вимоги до учасників: пластуни/-нки віком від 14 років, зі ступенем учасника/ці щонайменше.
Контактна особа: пл.сен. Гнатів Микола, ЧМ, 80679133262, [email protected]


Крайовий апробаційний мандрівний історично-пошуковий табір „Заграва. Волинь у боротьбі”
імені повстанського художника Ніла Хасевича
Табір відбуватиметься 17 - 30 червня 2009 року, на Волині, місцями національно-визвольної боротьби 40-их років. Метою табору є вшанування памяті борців за волю України, краєзнавче вивчення славних сторінок рідного краю, пошук та відновлення забутих та відомих могил героїв.
Табір передбачає подолання маршруту 1-2 категорії складності із можливим зарахуванням як туристичного досвіду. Планується відвідування пам’ятних місць, пов’язаних із Нілом Хасевичем, відомих художником та воїном нескореної України.
Вимоги до учасників: пластуни/-нки віком від 14 років, зі ступенем учасника/ці щонайменше а також члени УСП. Кількість – 25 осіб.
Контактна особа: ст.пл. Вус Володимир, ЧК 8(097) 704 30 64, [email protected]

зверніть увагу - табір проводиться у червні, так що поїхати на нього можете усі, хто має учасницю


Порядок зголошення:
До 1 червня — надіслати на адресу булави УПЮ:
заповнений бланк Зголошення на участь в таборі,
есе на задану в зголошенні тему,
копію квитанції про сплату добровільної пожертви в розмірі 100 грн. (безповоротна вкладка, реквізити див. на бланку зголошення) .
копію страхового полісу (термін страхування - на час проведення табору),
конверт, з вказаною зворотною адресою.
2. До 1 липня — отримати Запрошення на табір із завданнями учасника табору.
3. Виконати вказані у Запрошенні завдання учасника табору, зокрема, підготувати особистий таборовий виряд та медичну довідку.

Вкладка учасника табору становитиме 200 грн.
В разі невчасного подання зголошення вкладка зростає на 25 %. Такі зголошення будуть прийматись до 15 червня. Додаткову суму слід буде сплатити під час реєстрації на таборі.

Резолюція МРСК від 4-5.03.2006 р.Б.: „МРСК стверджує, що учасниками крайових таборів мають бути перш за все пластуни та пластунки у ступені «розвідувач». МРСК забороняє участь пластунів-прихильників у крайових таборах.”

зголошення можна гарно попросити у вашої звязкової чи Олі Славич, або ж пошукати на пластовому порталі :)


Зголошення слід висилати на поштову адресу:

Пласт НСОУ,
а/с 395,
Київ-1,
01001;
За уточненнями, з запитаннями - по e-mail: [email protected], ICQ: 485579050

Немає коментарів:

Дописати коментар